OVER ONS / ABOUT US

PictureMomentZ, op het Winkelcentrum Zuidplein is jouw Gift & Print shop, sinds 1 Juli 2007. 


Ondernemersechtpaar Sanjay en Saskia begonnen hun ondernemende avontuur midden in de recessie, kredietcrisis van 2007/2008. Winkelcentrum Zuidplein was toen nog de grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. 


Op het centrale plein tegenover de Pearle, naast Swarovski vindt je hun Gift & Print Shop. 


Bij PictureMomentZ kun je terecht voor het laten maken van Officiële Pasfoto’s en ze zijn de 5e officiële Kodak printservice fotowinkel van Nederland. Je kunt hier terecht om al je foto's te printen vanuit je mobiel, usb of email. Posters, canvas, foto's op rvs, wit metaal, hout of Glass worden direct geprint binnen 1 uur of sneller. Daarmee onderscheid PictureMomentZ zich binnen de brancheorganisatie. 


PictureMomentZ hiernaast gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde Fotocadeaus. Denk aan foto's, logo's op mokken, sleutelhangers, puzzels, deurmatten, dekens en nog veel meer. 

Nergens anders kan dit allemaal binnen 1 uur. 


Ook het bedrukken op textiel is klaar binnen 1 uur of sneller. PictureMomentZ heeft ruim 500 wederverkopers en levert producten met een blanco label. 


Sinds 2009 is PictureMomentZ ook B2B actief. Bedrijven als Ahoy, MC Donalds, Gemeente Rotterdam, Feyenoord maar ook honderden locale bedrijven en zzp'ers nemen hier geregeld hun producten of diensten af. Artiesten en Bner's hebben ook hun weg gevonden bij PictureMomentZ. 

Bij het kopje Merchandise lees je hier meer over. 


Er is geen winkel zoals die van PictureMomentZ te vinden in Nederland. Ze baseren hun kennis en kunde op basis van kwaliteit en snelheid. Om deze redenen werd het ondernemersechtpaar in 2013 gevraagd om in het warenhuis V&D vestigingen te openen. Hier hebben ze duizenden foto's gemaakt van gezinnen, kinderen etc. Helaas ging de V&D in 2015 failliet en PictureMomentZ zette zijn werkzaamheden weer zelfstandig voort in een 2e pand op het Winkelcentrum Zuidplein. 


Sinds 2009 kreeg PictureMomentZ een certificaat als Erkend Leerbedrijf. Jaarlijks solliciteren per schooljaar +/-100 leerlingen waarbij PictureMomentZ een luxe positie heeft om maximaal 3 stagiaires per school zelf te kiezen die het vak dan in de praktijk leren. Denk aan scholen als het Grafisch Lyceum, Davinci College, Albeda, Zadkine, Young Business Skool, de Passie. 


In 2018 is PictureMomentZ uitgeroepen tot de beste pasfotomakers van Rotterdam. In 2019 uitgeroepen tot Winkelier van het jaar. In 2021 uitgeroepen tot de beste top 3 ondernemers uit Rotterdam.


PictureMomentZ is ook bekend van TV. RTL4, SBS6 en Rijnmond hebben hele leuke fragmenten uitgezonden. Wanneer in de bioscoop bij Pathe de Kuip een film komt kijken, zie je ook de commercial van PictureMomentZ en als je reist met de RET zie je lokaal commercials voorbij komen. 

Foto van de feestelijk opening. De officiële ceremonie, waarbij Portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, de heer Erdal, het lint doorknipte samen met de dochters van eigenaren werd begeleid door een swingende brass band.
Dear Customer of PictureMomentZ,

Your opinion is valuable to us. By leaving a review you can help us improve our business. It will only take about 10 seconds of your time. For gathering reviews we work Google. This way you can leave your review openly and honestly.


Please click here to leave a review. 


Thank you very much!

PictureMomentZ