Stap binnen met je telefoon of geheugendrager en wij printen het direct uit!

Waarom Kodak?  De afdrukken zijn zeer kleur echt en kras-, veeg- en watervast.

Zelfservice Kiosk

Prijzen:
10 x 15 cm voor € 0,50 per stuk
13 x 18 cm voor € 1,50 per stuk
15 x 15 cm voor € 3,50 per stuk
15 x 20 cm voor € 3,50 per stuk
20 x 20 cm voor € 6,50 per stuk
20 x 25 cm voor € 7,50 per stuk
20 x 30 cm voor € 8,00 per stuk

 *Afgedrukt op KODAKMOMENTS papier Minimale afneembedrag van 1 euro per order.


Poster Prijzen:
30 x 30 cm voor €15 per stuk
30 x 40 cm voor €16 per stuk
40 x 40 cm voor €20 per stuk
40 x 50 cm voor €23 per stuk
40 x 60 cm voor €28 per stuk
50 x 50 cm voor €30 per stuk
50 x 60 cm voor €32 per stuk
50 x 70 cm voor €35 per stuk
60 x 60 cm voor €35 per stuk

60 x 80 cm voor €45 per stuk
60 x 90 cm voor €50 per stuk
60 x 100 cm voor €55 per stuk 
70 x 70 cm voor € 60,- per stuk
70 x 100 cm voor € 65,- per stuk
80 x 80 cm voor € 65,- per stuk
80 x 100 cm voor € 69,- per stuk
90 x 90 cm voor € 69,- per stuk
90 x 100 cm voor € 70,- per stuk

Posterafdruk = 250 grams Masterclass papier

Andere Formaat nodig?  Vraag ernaar en wij maken het binnen 1 uur of sneller. 


Foto's Via WhatsApp sturen kan ook gewoon

Ook via WhatsApp kun je foto's in de winkel versturen. Sla ons nummer: 0646662020 op en we fixen het voor je.

Prijzen:

10 x 15 cm voor € 1,00 per stuk
13 x 18 cm voor € 2,00 per stuk
15 x 15 cm voor € 4,00 per stuk
15 x 20 cm voor € 4,00 per stuk
20 x 20 cm voor € 7,00 per stuk
20 x 25 cm voor € 8,00 per stuk
20 x 30 cm voor € 8,50 per stuk

 *Afgedrukt op KODAKMOMENTS papier Minimale afneembedrag van 1 euro per order.

Direct Klaar


Dit is je kosteloos ook kunt realiseren op de Foto Kiosken:

Plaats zelf teksten op je foto's

Voeg een speciale boodschap toe aan je foto's.

Kies gemakkelijk uit verschillende tekst stijlen en kleuren en geef je foto's binnen enkele seconden meer waarde.


Bewerk je foto

Bekijk het van de positieve kant. Maak van je vervaagde foto's, rijk gekleurde foto's. Die je dan direct kunt afdrukken en delen met familie en vrienden. Tik in de winkel op het scherm om het aan te passen. Gedaan in minuten. Bewerk vandaag nog je foto's.


Pas de helderheid aan of voeg extra contrast aan je foto

Bekijk het van de positieve kant. Maak je foto's zo helder en levendig als het moment waarop je ze hebt genomen. Met de Picture Kiosk, het is makkelijk. Geef foto's een koele gevoel of een warme gloed. Gedaan in seconden. Fleur vandaag nog je foto's via de PictureMomentZ Kiosk in de winkel.


Bewerk naar Zwart Wit of Sephia

Deze tool geeft je een eenvoudige manier om elegantie toe te voegen aan je foto's. Maak de kleuren foto in zwart wit of in sephia. Voltooid in seconden wanneer je gebruikt maakt van onze PictureMomentZ Kiosk in de winkel. Ga  dan naar het kopje meer bewerkingen en geef je foto's een klassieke look!


Crop of Zoom je foto in

Met de crop en zoom functies kan je focussen op je favoriete deel van een foto. Gebruik de zoom functie om het uiterlijk van de foto's wijzigen. Klaar in een paar seconden op de PictureMomentZ Kiosk bij het kopje "meer bewerkingen".


Rode ogen haal je supersnel eruit

Zeg maar bye-bye rode ogen. Het is het meest voorkomende probleem als je mensen wilt vastleggen. Fix it met één druk op de knop "Rode ogen verwijderen" wanneer je de PictureMomentZ Kiosk gebruikt.


Voeg meer kleur toe aan je foto

Maak het perfect. Krijg betere, heldere foto's met de kwaliteit kleurbalans in al je foto's. Ons KODAK perfect touch technology analyseert en verwerkt elke foto afzonderlijk. Onthult meer levendige kleuren en rijkere details terwijl het automatisch de afnemende donkere schaduwen optimaliseert  in slechts enkele seconden.


Bewerk je gezicht

Ga van plekken op je gezicht automatisch om naar vlekkeloos. Met de Kodak Facial Retouch functie kan je oneffenheden op een gezicht, acne en rimpels verwijderen of verminderen. Bewerkingen in seconden. Werkt het beste op een close- up, dus vooraanzicht van een gezicht.


Bewerk je ogen van je huisdier

Met ons Kodak's Pet Eye Retouch functie, kan je de schittering van de ogen van je huisdier gemakkelijk en automatisch verwijderen. Keer de ogen van je huisdier om naar de natuurlijke kleur.


Log in via Facebook of Instagram

Doe nog meer met de spontane momenten. Bij PictureMomentZ log je GRATIS in op de kiosk en print foto's direct vanuit je Smartphone, Facebook of Instagram. Kan gewoon!


Print je eigen pasfot's uit

Druk gemakkelijk te maken pasfoto's af. Zorg ervoor dat je foto juist en nauwkeurig wordt weergegeven met een KODAK-pasfotoafdruk. Snel en eenvoudig te maken. Afgedrukt op KODAK XTRALIFE-papier - waterbestendig, afveegbaar en vlekbestendig gelamineerd papier.


Maak je eigen kalender

Breng tijd door met familie en vrienden. Maak een KODAK-kalender en geniet opnieuw van de herinneringen die je met je familie en vrienden hebt gedeeld. Kies uit verschillende mooie en creatieve achtergronden. Beschikbaar in enkel- en dubbelzijdige formaten. Niet alle kalenders beginnen bij januari, selecteer dus je eigen begin- en eindmaand. Bij jaarkalenders worden alle 12 maanden in één oogopslag weergegeven. Het idee is om eigen bijschriften toe te voegen.


Collages maken doen we ook

Breng je familie en vrienden bijeen. In een KODAK-collageafdruk is er meer plaats voor iedereen. Gebruik hiervoor 3 tot 20 foto's. Beschikbaar in verschillende formaten van 10 x 15 cm tot poster formaat. Beschikbaar in matte of glanzende afwerking. Kies uit verschillende mooie, creatieve achtergronden. Kies een liggend of staand ontwerp.


Maak wenskaarten

Er zijn zo veel manieren om jezelf uit te drukken. Met een persoonlijke kaart met jouw tekst, jouw foto's en jouw stijl maakt je pas echt duidelijk dat je om iemand geeft. Je kunt kiezen uit gevouwen kaarten, en enkelzijdige en dubbelzijdige kaarten, die beschikbaar zijn in verschillende formaten.