Foto Restauratie

Heb jij een foto die er slecht aan toe is? Begint een foto te vervagen of zijn er vlekken, krassen, scheuren of verkleuringen ontstaan?

Denk dan niet dat de foto verloren is. PictureMomentZ kan door middel van moderne technieken deze gebreken vaak herstellen, zodat je weer kunt genieten van een mooie en gave foto.

De prijs van een restauratie is afhankelijk van de staat waarin de foto word aangeleverd. zeer beschadigde foto’s kosten meer tijd en moeite om te bewerken dan een paar krasjes weghalen. In onze winkel kun je de foto ten alle tijden. vrijblijvend laten nakijken zodat wij een prijsopgave kunnen doen.

Heeft u een digitale foto, dan betaald u geen scan kosten en anders zullen wij de foto eerst hoogwaardig moeten digitaliseren.
Dit doen wij met ons kodak APEX systeem.

Scan kosten:
Scan per foto tot 20 x 30 cm
kost € 6,95

Scan per foto groter dan 20 x 30 cm
kost € 24,95


Edit kosten:
Kleine bewerkingen vanaf € 25,-

(+/- 30 minuten bewerkingstijd)


Middelgrote bewerkingen vanaf € 49,-

(+/- 2 uur bewerkingstijd)


Grote bewerkingen vanaf € 75,-

(+/- 5 uur bewerkingstijd)
(Altijd bij 2 of meer personen)

LET OP:
De genoemde prijzen zijn altijd voor de digitale edits en niet voor de eventuele bijkomende afdrukken. Na de edits komt u altijd persoonlijk in de winkel kijken naar het eindresultaat en als u tevreden bent en geen aanpassingen meer wilt maken kwa edits ontvangt u de foto digitaal en bent u vrij in het afdrukken ervan. Wij kunnen het printen op RVS, Witmetaal, Canvas of Poster papier en eventueel direct inlijsten met de daarbij behorende prijzen. Maar dit lijkt ons logisch en toch benadrukken we dit altijd want edits en afdrukken zijn 2 verschillende zaken.

0,0001% van onze voorbeelden