Edit Shoot

Hoe werkt het?

De kosten van edit fotoshoot is inclusief een exclusief te bedenken design zoals de voorbeelden hieronder en een luxe wanddecoratie op Wit metaal met een afdruk maat van 60x90 cm inclusief ophangsysteem, kost slechts 249 euro en geen euro meer of minder. We leggen de focus op 1 edit foto en de rest ontvang je digitaal, dan kun je ze zelf editen.

Afspraak maken

Eerst maak je een afspraak. Als je klikt Edit Shoot Afspraak maken, hierboven, zie je alle beschikbare data en tijden waarop je een afspraak kan maken. Kies dus je favoriete dag en tijd uit, vul je gegevens in en je afspraak is gemaakt! Je krijgt hiervan meteen een mail ter bevestiging. Het maken van een afspraak en de fotoshoot zelf is bij ons altijd kosteloos, je betaalt alleen voor de foto's zelf! 

Voorbeelden van Edit shoots

Betalen

Wij hebben een aantal digitale pakketten, waarbij je altijd de originele digitale foto's krijgt, die je zelf uit mag zoeken. Wij doen niet aan watermerken, logo's of verkleinen: met de foto's die je bij ons krijgt kan je écht alles doen wat je zelf wilt! Dus wil je er een canvas van laten maken, een mooie houtplaat, 100 afdrukken, alles op je facebook of instagram gooien? Je kan het allemaal! Je betaalt ook pas na je shoot, als je de foto's gezien hebt en tevreden bent. Wij garanderen namelijk dat je tevreden de deur uitgaat, dus vinden we ook dat je pas betaalt als je tevreden bent! Bij de edit draait alles om die ene mooi foto die we met behup van Photoshop zullen editen.

Voorbereiding

Nadat je je afspraak hebt gemaakt en hebt betaald, kan je vast gaan nadenken wat jullie ongeveer willen, welke kleding jullie mee willen nemen en aan willen trekken enzovoorts. Natuurlijk wordt je op de dag van de afspraak zelf goed geholpen, dus als je er zelf niet uitkomt is dat geen enkel probleem. Qua kleding maken de kleuren niet uit, trek aan wat je mooi vindt, wat je zelf wilt en waarin je je fijn vind, dan komt het helemaal goed!

Uitzoeken

Na de shoot ga je naar de foto's kijken en uitzoeken wat je wilt. Het leuke hiervan is dat je alles zelf mag bepalen! Wij gaan niet voor jou beslissen welke foto jij aan de muur hangt, jij bent de baas! Samen zoeken we de edit foto.

Na de fotoshoot

Na de edit fotoshoot nemen we alles nog een keer door. Dan plannen we een andere afspraak zodat je de edit foto's kunt komen bekijken. Persoonlijke aandacht is hierin pre en dan zit je bij ons op het goede adres.