LIJSTENMAKERLIJ IN ROTTERDAM

Lijstenmakerij PictureMomentZ is gevestigd op Nederlands grootste overdekte winkelcentrum in Rotterdam. Als sinds 2007 kun je bij onze lijstenmakerij terecht voor al je inlijstwerk, passe-partouts en glas. Deskundig advies, persoonlijke aandacht en staan garant voor een inlijsting op maat.

Wilt je graag een schilderij, foto, borduurwerk, posters, tekening of t-shirt laten inlijsten in Rotterdam? Dan ben je bij PictureMomentZ aan het juiste adres. Wij zijn professionele lijstenmakers met ruim 9 jaar ervaring. Doordat we een eigen werkplaats met eigen machines hebben, kunnen we verschillende type lijsten op maat voor je maken. Hierbij varieert het aanbod van klassiek tot modern en van tijdloos tot trendy. PictureMomentZ voorziet elke klant van goed advies bij de keuze van een inlijsting.

Standaard lijsten of op maat gemaakt

Wij maken niet alleen prachtige lijsten op maat, we hebben ook een uitgebreide voorraad aan standaard lijsten, van Henzo tot aan Zilver Plated lijsten. Als je een mooie lijst gevonden hebt, kunnen wij daarna direct een print op maat in zetten en direct voor je inlijsten. Je kunt bij ons tevens terecht voor het opspannen van schildersdoeken, prints of beschilderd textiel.

 

Bent je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs op het Winkelcentrum Zuidplein. Wij raden je aan om het in te lijsten werk mee te nemen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Wij geven je graag persoonlijk advies!