VIDEOVERSLAG OPENING FOTOSTUDIO

UITNODIGING | Grand Opening Fotostudio!

Om 14.00 uur starten we bij PictureMomentZ met Dreamteam Brassband en Braziliaanse danseressen.

We lopen dan samen richting onze nieuwe Winkel, tegenover de T-Mobile/KPN.


Vier dit spektakel met ons mee! Iedereen is van harte welkom.

Wil je direct een afspraak inplannenCheck: https://www.picturemomentz.nl/fotoshoot/

 

Foto Hartman wordt PictureMomentZ

Naast de vertrouwde locatie krijgt PictureMomentZ een tweede vestiging in Winkelcentrum Zuidplein. De bedrijfsruimte waar Foto Hartman dertig jaar lang de klanten ontving, wordt ingericht als fotostudio en verkooppunt voor gepersonaliseerde cadeau-artikelen van PictureMomentZ.

Voor het ondernemerspaar Saskia en Sanjay is de overname van Foto Hartman een nieuwe uitdaging. "Nu we een tweede winkel hebben, gaan we verder investeren in 3D-bedrukken", vertellen ze. "We krijgen hypermoderne apparatuur waarmee we als enige in de regio bijvoorbeeld telefoonhoesjes, borden, bestek en broodtrommels kunnen bedrukken. Over de gehele omtrek, en binnen een uur. Verder hebben we in de tweede winkel genoeg ruimte voor een fotostudio die ook actief was in de verschillende V&D filialen"


Er is goed nieuws voor de klanten van Foto Hartman. Zij kunnen op dezelfde plek terecht om foto's te laten maken en printen. Het assortiment wordt uitgebreid en de service blijft. Marian Lotte blijft het aanspreekpunt, óók met PictureMomentZ op de gevel.


In augustus gaat de winkel een maand dicht en vanaf september is iedereen welkom in de compleet vernieuwde winkel van PictureMomentZ. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram of www.picturemomentz.nl

YES!! Wij zijn Winkelier van het Jaar 2019.

Yes! PictureMomentZ is in Rotterdam winnaar geworden van de Winkelier van het Jaar verkiezing 2019. Hiernaast vieren wij deze maand ook onze Linnen Jubileum omdat we deze maand 12 jaar bestaan!! Hierbij bedanken we alle klanten, vrienden en families die op ons hebben gestemd. Super bedankt!

Roel Pot koopt eigen Vaderdag Cadeau op Winkelcentrum Zuidplein

Uitgeroepen tot de beste Pasfoto maker 2018:

Bioscoop Reclame bij Pathé:

Onze winkel op Rijnmond TV:

Onze winkel op SBS in de V&D:

RTL 4:

Op scherm bij de gezelligste band van Nederland "Sabroso"