FOTO VOOR UITVAART

Met persoonlijke aandacht en de juiste zorg kunnen wij snel een fotoafdruk, en eventueel een bewerking, maken voor de uitvaart en condoleances.

 

Bij het overlijden van een geliefde, is het voor de nabestaanden fijn als er bij de uitvaart een goede foto wordt gepresenteerd. Zo herinneren zij de persoon op hun best. PictureMomentZ is hierop gespecialiseerd en met veel persoonlijke aandacht en passie adviseren wij u hier ook bij. Maar onze dienstverlening gaat nog veel verder. Wij kunnen uw foto’s voor ook u bewerken door bijvoorbeeld de kleuren in oude foto’s te herstellen of bepaalde ongewenste elementen te verwijderen. U kunt samen met de desbetreffende foto’s (digitaal of afdruk) altijd bij ons in de winkel terecht om de mogelijkheden even persoonlijk door te nemen.

 

Daarnaast bent u voor het afdrukken van uw foto’s bij PictureMomentZ altijd aan het juiste adres. In onze winkel staan namelijk 3 foto-kiosken waarmee u foto’s in de formaten 10 × 15, 13 × 18, 15 x 20, 15 x 15, 15 × 20, 20 x 20, 20 x 25 en 20 x 30 cm zelf direct kunt afdrukken. Tevens kunnen wij posters tot 100 × 200 cm in eigen beheer verzorgen. Ten slotte is het natuurlijk ook mogelijk om uw dierbare foto’s te printen op Poster, Canvas, Glas, Metaal of Hout.