PRINT, COPY EN SCAN SERVICE

Voor het printen, kopiëren en scannen van o.a. kleuren prints kunt je ook bij ons terecht.

Wij zijn natuurlijk geen copyshop, maar doordat wij snel zijn in het produceren van print opdrachten kun je op het Winkelcentrum Zuidplein alleen bij ons terecht. "Kan Gewoon!" is ons motto hierin, we denken met je mee en proberen in oplossingen mee te denken. Mocht je een goedkopere en minder snelle oplossing wensen? Zoek dan je hulp en advies bij de dichtstbijzijnde copy zaak en anders helpen we je direct op het Winkelcentrum Zuidplein.

AHOY, ETOS, PRENATAL VOCHERS?

Ga je naar AHOY en heb je de toegangsvoucher niet geprint? Of ga je de Zwangerschapsdoos ophalen bij de ETOS of Prénatal en heb scan code email niet geprint? Geen zorg, wij printen je document direct! 

PRINTEN VAN DOCUMENTEN

AANTAL   A4 zwart/wit   A4 kleur   

1 - 9               €0,50                 €1,00         
10 - 50          €0,45                 €0,80        

51 - 100        €0,35                 €0,70         

COPY SERVICE

Dat er mensen zijn die denken dat wij een copyshop zijn en de hele dag kopietjes maken is natuurlijk niet juist. We zijn duurder en dat weten we, onze inkt en papier kopen we niet massaal in met korting te opzicht van een copy zaak. De keuze is daarom altijd aan jezelf.

A4 zwart/wit     A4 kleur   

€0,50                   €1,00        

SCANNEN VAN DOCUMENTEN


Je kunt bij ons al uw documenten scannen. Dit is mogelijk tot 1200 DPI.  De documenten worden opgeslagen als TIFF, JPG of omzet naar PDF.  Eerste scan kost 2.50 euro en dan 1.50 euro per pagina. We mailen de documenten en anders zetten we het ook op een usb. 

COMPUTER GEBRUIK EN INTERNET

Computer gebruik:
Hierbij heb je alleen de beschikking over een computer. Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld internet en Office365. Wil je toch printen, dan kan dat ook gewoon.
Starttarief is 0 - 10 minuten  €1, elke 5 minuten meer + €0,50

PDF MAKEN

Portable Document Format, oftewel PDF, is een door Adobe Systems ontwikkeld bestandstype dat nu een veel gebruikte vorm is voor de uitwisseling van elektronische documenten.

De bestanden, afbeeldingen, websites, e-mails of formulieren die worden weergeven in PDF zien er net zo uit als een compleet afgedrukt document .Echter, het grote voordeel van een PDF bestand is dat het koppelingen, links naar websites, video’s of andere functionaliteiten kan bevatten die een geprint document natuurlijk niet zal behouden. Het mooie van een PDF bestand, is dat het bestand bijna niet meer is aan te passen. Dat wat u op het beeldscherm ziet wordt ook zo geprint. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Microsoft Word, wat een bestand op elke computer anders laat openen. PDF is op bijna alle computers te bekijken zonder dat het bestand van opmaak veranderd. Kortom al uw documenten die printbaar zijn, kunt u omzetten naar PDF en wij kunnen dit voor je realiseren. Kosten bedragen vanaf €0,50 per document of je kunt het natuurlijk ook zelf doen door het downloaden van deze software via adobe.