FOTO RESTAURATIE

Heb jij een foto die er slecht aan toe is? Begint een foto te vervagen of zijn er vlekken, krassen, scheuren of verkleuringen ontstaan?

Denk dan niet dat de foto verloren is. PictureMomentZ kan door middel van moderne technieken deze gebreken vaak herstellen, zodat je weer kunt genieten van een mooie en gave foto.

De prijs van een restauratie is afhankelijk van de staat waarin de foto word aangeleverd. Zeer beschadigde foto’s kosten meer tijd en moeite om te bewerken dan een paar krasjes weghalen. In onze winkel kun je de foto ten alle tijden, vrijblijvend laten nakijken zodat wij een prijsopgave kunnen doen.

Heeft u een digitale foto, dan betaald u geen scan kosten en anders zullen wij de foto eerst hoogwaardig moeten digitaliseren. Dit doen wij met ons Kodak APEX systeem.


Hoe werkt het?
Je gaat persoonlijk met je foto naar de winkel. Wij bekijken hoeveel werkt het zal zijn, daarna nemen we de opdracht aan. Scannen eventueel de foto, je originele foto neemt je zelf weer mee.  Verder reken je 100% af. Na ongeveer 10 werkdagen zullen wij je bellen. Dan kom je zelf, persoonlijk weer naar de winkel, stuur je iemand anders en die geeft akkoord, dan je achteraf geen beroep doen op een na-edit. We bekijken namelijk samen de edit in de winkel en je hebt dan de mogelijkheid indien nodig om iets aan te passen. Indien je volledig akkoord bent mailen we de foto door naar je mail adres. Je kunt in de winkel ook kiezen voor het printen van de foto. Achteraf een her-edit doen is mogelijk tegen betaling. Na de restauratie plaatsen wij de foto hier op deze pagina online ter inspiratie voor andere klanten. Sommige zullen wij ook delen op onze sociale media kanalen! Als de foto zo slecht is dat we het niet kunnen zien, kiest de designer ervoor wat het beste past. Hier is geen andere keuze mogelijk. 

Scan kosten:
Hoogwaardige scan per foto tot 20 x 30 cm
kost € 8,95

Hoogwaardige scan per foto groter dan 20 x 30 cm
kost € 24,95


Edit kosten:
Kleine bewerkingen vanaf € 29,-

(+/- 30 minuten bewerkingstijd)


Middelgrote bewerkingen vanaf € 59,-

(+/- 2 uur bewerkingstijd)
(Altijd maximaal 2 personen)


Grote bewerkingen vanaf € 89,-

(+/- 5 uur bewerkingstijd)
(Altijd bij 3 of meer personen)

LET OP:
De genoemde prijzen zijn altijd voor de digitale edits en niet voor de eventuele bijkomende afdrukken. Na de edits komt u altijd persoonlijk in de winkel kijken naar het eindresultaat en als u tevreden bent en geen aanpassingen meer wilt maken kwa edits ontvangt u de foto digitaal en bent u vrij in het afdrukken ervan. Wij kunnen het printen op RVS, Witmetaal, Canvas of Poster papier en eventueel direct inlijsten met de daarbij behorende prijzen. Maar dit lijkt ons logisch en toch benadrukken we dit altijd want edits en afdrukken zijn 2 verschillende zaken.

0,0001% van onze voorbeelden