Uitvaart

Afscheid nemen is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Uw dierbare herinnering is uniek.Wij helpen je in de winkel, 7 dagen in de week, persoonlijk!

UITVAART FOTO PRINTEN

Gecondoleerd met jullie verlies. Wij zorgen dagelijks voor printen van foto's t.b.v. begrafenissen, crematies voor tijdens de uitvaart ceremonie.  

Wij beschikken over de juiste Henzo lijsten die hier speciaal voor zijn ontwikkeld. Op of bij de kist kun je deze plaatsten. Dit geeft veel rust tijdens de laatste groet. Veel mensen maken een 2e printen voor bij de condoleance register, dan zie en herdenk diegene met veel meer aandacht. Ook wordt gekozen voor een grote print op canvas op wit metaal. We infomeren je graag wanneer je in de winkel bent. Je kunt ook een afspraak maken, zodat we weten dat je komt en alleen aandacht voor jullie hebben. 

UITVAART BEDRUKKING

Prijzen zijn vanaf € 15,- inclusief Bedrukking en T-shirt! en binnen 1 uur of sneller klaar!

UITVAART STICKERS

Vanaf € 15,- maken wij je sticker, zodat je deze zelf kunt plakken. En anders na overleg kunnen wij dit voor je realiseren. Stickers zijn klaar binnen 1 uur of sneller. Fotostickers vanaf € 25,-


UITVAARTLINTEN

Binnen 1 uur of sneller bedrukken wij je lint. Prijzen vanaf 15 euro.
Loop binnen of neem contact op. Iedere tekst of invulling is anders, we helpen je dan graag.

GEDENKPLAAT