Overzetten VHS videobanden NAAR DVD EN DAN NAAR USB

VHS NAAR DVD

120 minuten € 24,95
180 minuten € 29,95
240 minuten € 32,50

Bedragen zijn inclusief DVD Disc


Toch naar USB? VANUIT DVD?

120 minuten + € 13-
180 minuten + € 16,-
240 minuten + € 19-

Bedragen zijn exclusief USB Stick, deze kun je tegen een reduceerd tarief bij ons kopen of zelf aanleveren


Let Op:

Bedragen zijn inclusief het plaatsen van je film op DVD echter exclusief een USB Stick, deze kun je tegen een reduceerd tarief bij ons kopen of zelf aanleveren. Dit staat dus los van het omzetten naar USB. 


Wanneer het overzetten niet direct lukt

We doen ons uiterste best om alles handmatig om te zetten, 98% lukt prima.

Het "bandje" kan soms vocht hebben omdat het in de berging heeft gestaan of het is gewoon wege oud, vies van binnen. Ook kan het zijn dat de tape gerepareerd moet worden. In dat geval kunnen we de band per koerier, dus niet via PostNL maar persoonlijk verzenden naar de externe landelijke centrale lab. Deze halen het bandje los, maken het schoon en veelal lukt het dan in 1% van gevallen dat we het wel kunnen overzetten. De andere 1% wijst erop dat we de band niet meer kunnen redden. Bij schimmel kunnen we niet meer doen en rekenen € 15,,- per band per opdracht.

 

Mocht we het toch kunnen redden, dan heb 2 keuzes.

1. Je laat het zo en haalt de banden op. Kosten blijven zo, daar we alle inzet hebben getoond en alles hebben geprobeerd, arbeid is verricht. Wij vernietigen de banden.

2. We versturen het per koerier. Deze kosten zijn €15,95 per bandje. Alle andere kosten van schoonmaken etc. nemen wij op onze rekening. Je dient deze extra kosten dan af te rekenen bij het ophalen.