Foto op écht glas!

Diamant aan de muur?  Met ons Foto op echt glas, zal je iedere dag trots zijn. Je kunt kiezen uit veel formaten en wij voorzien iedere afdruk op glas van een speciaal vervaardigd ophangsysteem. Je komt ons Foto op Glas zeker tegen in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fototentoonstelling, maar ook bij mensen thuis. Een betere kwaliteit is er niet! 

PRIJZEN

Alle prijzen zijn inclusief polijsten zijkanten, ophangsysteem, print, glas opmaat maken foto, zodat er geen extra kosten bijkomen. 

  20 x 30 cm   voor € 159,-

  30 x 40 cm   voor € 189,-

  40 x 60 cm   voor € 259,-

  50 x 70 cm   voor € 299,-

  60 x 90 cm   voor € 389,-

  70 x 100 cm voor € 489,-
  80 x 120 cm voor € 749,-
150 x 100 cm voor € 1019,-


OPHANGSYSTEEM

Wij leveren alle Glasplaten inclusief dit ophangsysteem! Zo komt de glasprint aan de muur echt tot leven! 


Wat is Foto op écht Glas?

Ons glas wordt door de lokale glashandel gebakken en wij printen je Foto op Glas rechtstreeks op 4 mm gehard glas.

Ons glas is dus écht glas en wordt voordat het geprint wordt in een oven gehard en rondom netjes facet geslepen. Het printproces doen we rechtstreeks aan de achterzijde van het glas in 6 kleuren Full Colour en dekwit.

Om eventuele beschadigingen van de print tegen te gaan plaatsen wij na het printen een witte beschermfolie.

Het printproces vindt plaats op ons UV-vlakbedprinter. Prijzen zijn inclusief ophangsysteem voor het beste eindresultaat.


Wat is het verschil tussen een print Glas of Plexiglas?

Echt glas is iets krasbestendiger dan Plexiglas, Kunstglas of Acrylaat. Foto op Glas trekt minder snel krom, en die mogelijkheid is bij plexiglas bij een groter formaat wel aanwezig.

Glas heeft een natuurlijker uitstraling dan plexiglas en is ook niet statisch en trekt geen vuil aan. Daarentegen is Foto op Plexiglas voordeliger dan Foto op écht Glas.

Veel bedrijven beweren dat uw foto op glas wordt geprint, maar in werkelijkheid is dat in veel gevallen op plexiglas (kunstglas). 

PictureMomentZ print als een van de weinige bedrijven in Nederland wel op écht gehard glas en plexiglas!


Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan snel en is heel eenvoudig. Kom kijken en voelen in ons Winkel op het Winkelcentrum Zuidplein of stuur een app of mail van de foto die je graag door ons op écht glas geprint wilt hebben. Wij nemen samen alles door en gaan het process starten.

Wij leveren aan consumenten, maar ook aan bedrijven, musea, professionele fotografen, en aan de fotovakhandel. 

Maximaal 3 weken na ontvangst van uw opdracht én betaling wordt uw Foto op Glas geleverd. Die tijd hebben wij nodig om met de juiste zorg en kwaliteit uw fotoproduct printklaar te maken. 


Waar moet het printbestand aan voldoen?

Belangrijk is dat je bestand een JPG of PDF in hoge resolutie is (minimaal 150 dpi op ware grootte). Hoe groter het bestand, hoe beter. PictureMomentZ controleert de aangeleverde bestanden op kwaliteit voordat we het productieproces van Foto op Glas gaan opstarten. Wij nemen deze kosten ook op ons!

GERELATEERDE PRODUCTEN: